Welkom in de watersector vind-traineesWelkom in de watersector 2008 - All rights reserved.http://www.nationaalwatertraineeship.nl/nlWerken aan de toekomst. Dat is waar het om gaat bij het Nationaal Watertraineeship. Jouw toekomstinfo@nationaalwatertraineeship.nlWelkom in de watersector vind-traineeshttp://www.nationaalwatertraineeship.nl/http://www.nationaalwatertraineeship.nl/layouts/images/print_logo.pngTrainee Water en Klimaathttp://www.nationaalwatertraineeship.nl/vind-trainees/424805HBO,

Anne-Sophie is een ondernemende en zelfverzekerde kandidaat, die op het punt staat haar opleiding Watermanagement aan de Hogeschool van Rotterdam af te ronden. De afgelopen maanden heeft ze stage gelopen bij de gemeente Den Haag waar ze een tool ontwikkeld heeft die het vormen van advies voor gemeenten en ontwikkelaars in de toekomst gemakkelijker maakt. In deze periode heeft ze veel ervaring opgedaan met ruimtelijke, stakeholder-, data- en watersysteemanalyses. Nu wil ze door het Nationaal Watertraineeship en een leuke baan een vliegende start maken in de watersector.

Anne-Sophie heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en levert zorgvuldig werk. Volgens haar omgeving gaat ze altijd doelgericht te werk en is ze een echte doorzetter bij het realiseren van haar ambities. Ze heeft een zelfstandige en assertieve opstelling, maar ook veel ervaring in het samenwerken met anderen. Ze heeft bijzondere interesse in de thema’s stedelijk water en drinkwater, omdat ze daar echt het verschil kan maken. Ook waterveiligheid en klimaatadaptatie in het algemeen vindt ze leuk. Al deze thema’s waren onderdeel van haar opleiding en stages. Anne-Sophie zoekt een uitdagende functie met goede mogelijkheden zich door te ontwikkelen.

Anne-Sophie woont in Rotterdam en wil daar graag blijven wonen. Ze zoekt een baan op maximaal anderhalf uur reisafstand. Ze verwacht in augustus af te studeren en is per 1 september beschikbaar voor een baan.

, Watertraineeship, Rotterdam
Trainee Water en Building with naturehttp://www.nationaalwatertraineeship.nl/vind-trainees/424733WO,

Twan is een creatieve en gedreven jongeman met een interesse voor natuur en omgeving. Van daaruit heeft hij gekozen voor de opleiding Biologie waar zijn interesse voor water en milieubeheer is gegroeid. Hij wilt met verschillende milieuvraagstukken aan de slag, maar ook stedelijk water, Building with Nature en waterveiligheid vindt hij leuk.

Twan gaat graag aan de slag op een werkplek waar hij 'out-of-the-box' kan denken en bijdraagt aan innovatie. In teamverband is hij verbindend, sociaal en legt makkelijk contact.

Twan is per direct beschikbaar. Hij woont in Nijmegen en is bereid te verhuizen. Hij beschikt over een rijbewijs, geen auto.

, Watertraineeship, Nijmegen
Trainee Watermanagement en duurzame financieringhttp://www.nationaalwatertraineeship.nl/vind-trainees/424759WO,

Andreas is een gemotiveerde en energieke kandidaat met een brede interesse voor de watersector. Hij streeft naar een baan met maatschappelijke impact. Bijvoorbeeld: duurzame financiëring van internationale ontwikkelingsprojecten in de watersector. Daarnaast heeft hij een passie voor watermanagement en werkt Andreas bij voorkeur in een dynamisch team met afwisselende werkzaamheden.

Andreas beschikt over uitstekende analytische vaardigheden, hij is betrouwbaar in zijn werk en kan objectief naar vraagstukken kijken. Hij luistert naar zijn omgeving en heeft aandacht voor nieuwe ideeën.

Andreas is per direct beschikbaar en werkt bij voorkeur in de regio Zuid-Holland.

, Watertraineeship, Delft
Trainee Water- en Bodemkwaliteithttp://www.nationaalwatertraineeship.nl/vind-trainees/424767HBO,

Laurie is een zeer enthousiaste en bevlogen trainee-kandidaat. Ze is eager en gedreven om een bijdrage te leveren aan een schoner milieu en een betere water- en bodemkwaliteit. In het bijzonder is Laurie geïnteresseerd in watersystemen en rivieren. Vanuit haar HBO-opleiding Milieukunde heeft zij een brede interesse (ontwikkeld) aangevuld met uiteenlopende stage-ervaring richting water en klimaatadaptatie en het ontwikkelen van methodes.

Laurie is energiek, omgevingssensitief en praktisch. Zoals ze zelf omschrijft een 'organisatorisch brein'. Ze bewaart in haar werk graag het overzicht en brengt in samenwerking een positieve flow en aandacht voor anderen.

Laurie werkt bij voorkeur bij een dynamische organisatie waar veel ruimte is voor kennisdeling- en ontwikkeling. Laurie is per direct beschikbaar en zoekt een baan in de regio Utrecht.

, Watertraineeship, Omgeving Utrecht
Trainee Waterbeheer en Innovatiehttp://www.nationaalwatertraineeship.nl/vind-trainees/424795WO,

Matthijs is een gedreven jongeman met lef! Hij is gericht op samenwerking en het ontplooïen van nieuwe ideeën. Hij is van jongs af aan geïnteresseerd in natuur en (zee)vissen. Zijn interesse voor water is gegroeid tijdens zijn Bachelor Natural Resource Management en stages in de Filippijnen, Ethiopië en Suriname.

Nu gaat Matthijs graag aan de slag in de Nederlandse watersector op het gebied van waterbeheer, klimaatadaptatie en Nature Based Solutions. 
Matthijs zoekt graag de verbinding en werkt graag in een energiek team samen. Zijn kwaliteiten liggen op het gebied van omgevingsmanagement, daadkracht en oplossingsgericht te werk gaan.

Hij werkt graag bij een organisatie aan innovatieve projecten.

Momenteel woont Matthijs in Rotterdam en is bereid te verhuizen naar de regio Utrecht.

Matthijs is per direct beschikbaar.

, Junior, Rotterdam
Trainee klimaatadaptatie, water en bodemhttp://www.nationaalwatertraineeship.nl/vind-trainees/424800WO,

Marjel is een bevlogen en enthousiaste trainee-kandidaat met een brede interesse voor bodem- en water (beheer) vanuit haar bachelor Internationaal Land- en Watermanagement in Wageningen. Door haar interesse voor klimaat(adaptatie) heeft zij gekozen voor de Master Climate Studies.

Nu gaat Marjel graag aan de slag met projectmatig werk. Marjel is samenwerkingsgericht en van nature een verbinder. Een functie richting stakeholderanalyses past goed bij haar. Thema's als klimaatadaptatie, waterveiligheid, voedselvoorziening en landbouw interesseren haar.

Marjel is reflectief, betrokken, maar ook kritisch, naar haar omgeving en heeft een enorme drive om bij te dragen aan een klimaatadaptieve omgeving. Marjel is beschikbaar per oktober. Ze woont in Wageningen en wil maximaal één uur reizen naar haar werk.

, Watertraineeship, Wageningen
Trainee Waterkwantiteit en Waterveiligheidhttp://www.nationaalwatertraineeship.nl/vind-trainees/424802WO,

Luc is een vriendelijke en doortastende kandidaat, die recentelijk de master Integrated Water Management (Water Engineering and Management) heeft afgerond aan de Universiteit Twente. Tijdens zijn studie heeft hij zich bezig gehouden met veel verschillende vraagstukken rondom water. Vooral de verdeling van water gaat hem aan het hart.

Luc is op zoek naar een interessante baan waar hij zich inhoudelijk kan verdiepen in waterthema’s zoals klimaatverandering, waterkwantiteit en waterveiligheid. In zijn studie, scriptie en stage heeft hij de nodige ervaring met deze thema’s opgedaan en zich bezig gehouden met belangrijke innovaties op deze vlakken.

Luc wordt door anderen omschreven als analytisch sterk en iemand die systematisch te werk gaat. Ook is hij een goede teamplayer met sterke communicatieve vaardigheden. Naast een interessante inhoud is een goede sfeer op de werkvloer ook erg belangrijk voor hem. 

Sport, in het bijzonder hockey, speelt een grote rol in zijn leven en deze sport heeft hij op redelijk hoog niveau beoefend. Naast speler is hij ook als trainer te vinden op de velden. Daar heeft hij veel geleerd over het communiceren met en motiveren van anderen. Hij zorgt voor een positieve sfeer en houdt de behoeftes van zijn team goed in de gaten. 

Op dit moment woont Luc in Cuijk, maar hij gaat verhuizen naar Utrecht. Vanuit daar zoekt hij een baan op maximaal één uur reistijd.

, Watertraineeship, Enschede
Trainee Bodem en Waterhttp://www.nationaalwatertraineeship.nl/vind-trainees/424804WO,

Tim is een enthousiaste en analystische jongeman die sterkt gericht is op samenwerking en een goede sfeer. Vanuit zijn interesse voor ecologie en biologie heeft Tim de Bachelor Bos- en Natuurbeheer aan de Universiteit van Wageningen afgerond. Ook heeft hij zich in een minor verdiept in 'communication for change'. Deze interesse voor mens en psychologie is gegroeid.

Bij verschillende organisaties, waaronder een provincie en adviesbureau, heeft Tim veel werkervaring opgedaan en heeft daardoor groeiend inzicht in welke type baan bij hem past. Tim gaat bij voorkeur aan de slag bij een organisatie waar ruimte is voor persoonlijke- en inhoudelijke ontwikkeling en variatie in type werkzaamheden. Hij interesseert zich voor zowel bodem (kabels, leidingen, infrastructuur) als water (ruimte voor de rivier).

Tim krijgt energie van complexe vraagstukken en werkt bij voorkeur aan grotere projecten, bij een kleine- middelgrote organisatie. Tim is betrokken, welbespraakt en begaan met anderen. Hij kan zich makkelijk aanpassen in een team en heeft ruimte nodig voor zijn bijdrage en creativiteit. Tim is per direct beschikbaar. Hij woont in Arnhem en blijft hier bij voorkeur wonen met een maximale reistijd van 45 minuten.

, Watertraineeship, Arnhem
Trainee Waterkwaliteit en Hydrologiehttp://www.nationaalwatertraineeship.nl/vind-trainees/424748HBO,

Sean heeft de HBO studie Watermanagement aan de Hogeschool Zeeland gevolgd met de specialisatie aquatische ecotechnologie. Hij is een nieuwsgierige en rustige jongeman met een sterke inhoudelijke drive voor onderzoek, wetenschap en natuur.

Zijn interesses liggen bij waterkwaliteit, toxicologie, ecologie, hydrologie en het doen van onderzoek in het algemeen. Hij is analytisch sterk, leert inhoudelijk snel en heeft goede ervaringen opgedaan met modelleren. In zijn toekomstige baan zou Sean zich graag bezighouden met werkzaamheden waar zijn nuchtere, analytische en systematische aard tot zijn recht komt.

Hij kiest bewust voor deelname aan het Nationaal Watertraineeship omdat hij denkt veel te kunnen leren van zijn mede trainees met verschillende achtergronden en omdat hij persoonlijke ontwikkeling als essentieel ervaart. Sean is per direct beschikbaar en is bereid voor zijn werk te verhuizen.

, Watertraineeship, Rotterdam
NIEUW - Trainee Duurzaamheidhttp://www.nationaalwatertraineeship.nl/vind-trainees/424755WO,

Margot, pas afgestudeerde MSc International Management/CEMS (Erasmus Universiteit), is een netwerker van nature. Ze is niet bang om te zeggen waar het op staat, want daarmee kom je samen verder! Met haar vaardigheden, persoonlijkheidskenmerken en kennis wil ze de organisatie waar ze voor werkt, op een duurzame manier vooruit brengen.

Margot heeft sterke communicatieve vaardigheden, positieve energie en natuurlijke netwerkvaardigheden. Ze is vastberaden, avontuurlijk en in het bezit van een hoog EQ. Ze zoekt een plek in de watersector waar ze haar passie voor duurzaamheid, training geven en impact maken kan inzetten, vanuit een business insteek.

Tijdens haar studie heeft Margot zoveel mogelijk kansen aangegrepen om zich te ontwikkelen, en het Nationaal Watertraineeship is hierop een passend vervolg. Samen sta je sterker en jezelf ontwikkelen stopt nooit!

Margot is per direct beschikbaar. Regio: Randstad.

, Watertraineeship, Randstad
Trainee Aardwetenschappen en Innovatiehttp://www.nationaalwatertraineeship.nl/vind-trainees/424757WO,

Marco is een enthousiaste en energieke kandidaat met een fascinatie voor natuur en de omgang van mensen daarmee. Na zijn middelbare school heeft hij Aarde & Economie gestudeerd in Amsterdam, omdat deze studie al zijn interesses (aarde, bodem, water en klimaat) perfect combineerde met nieuwe inzichten in sociale en financiële aspecten. Hij heeft in deze periode door zijn studie, veldwerk en excursies veel kennis opgedaan over de ruimtelijke adaptatie uitdaging waar Nederland voor staat. In zijn master heeft hij zich gespecialiseerd irrigatie en water management in ontwikkelingslanden en stage gelopen bij de Nederlandse ambassade in Bangladesh. Hij wil graag ervaring opdoen met de dagelijkse praktijk in Nederland en meedenken over innovatieve oplossingen voor ruimtelijke en maatschappelijke vraagstukken.

Het beste gedijt Marco in een uitdagende omgeving waar hij moet blijven leren. Hij vindt de inhoud belangrijk en het werken met GIS, berekeningen of modellen spreekt hem aan. In teamverband neemt hij initiatief, zoekt verbinding en kan hij ook leiding geven en delegeren.

Zijn huidige woonplaats is Amsterdam en daar wil hij graag blijven wonen. Bij voorkeur is zijn werk maximaal een uur reizen.

, Watertraineeship, Amsterdam
Trainee Klimaatadaptatie en Leefomgevinghttp://www.nationaalwatertraineeship.nl/vind-trainees/424764WO,

Mirre is een ambitieuze, innovatieve en leergierige milieuwetenschapster. Dankzij haar bachelor Landschapsarchitectuur & Ruimtelijke Planning heeft ze veel procesmatige kennis en ontwerpvaardigheden opgedaan. Deze combineert ze met beleidsmatige en technische kennis en vaardigheden die in haar master Environmental Sciences aan bod kwamen.

Ze is enthousiast, communicatief sterk en een goede teamplayer. Ook is ze een analytische denker die consciëntieus te werk gaat en in staat is teams door gerichte vragen verder te brengen. In haar studententijd heeft zij zich op professioneel vlak de nodige consultancy ervaring opgedaan.

Haar missie is bijdragen aan het creëren, bouwen en onderhouden van een gezonde, schone en aangename leefomgeving voor zowel de huidige als de toekomstige generaties. Mirre heeft dan ook een passie voor de thema’s stedelijk water, bodem(kwaliteit), energietransitie en vooral klimaatadaptatie en zou hier graag mee aan de slag gaan.

Mirre is per direct beschikbaar. Het liefst werkt ze in de regio Amsterdam, Utrecht of Arnhem/Nijmegen. 

, Watertraineeship, Wageningen
Trainee Afval- en Industriewaterhttp://www.nationaalwatertraineeship.nl/vind-trainees/424745WO,

Fabian heeft in Oostenrijk de bachelor Technische Aardwetenschappen gevolgd en is naar Nederland gekomen voor de master Civiele Techniek aan de TUDelft, met als specialisatie Environmental Engineering. Hij heeft zijn afstuderen gedaan bij Biothane, onderdeel van Veolia Water, op het gebied van afvalwater.

Fabian ambieert een baan met een adviserende rol. Ook het zelf ontwerpen spreekt hem erg aan. Hij heeft interesse in zowel drink-, industrie-, afval- en grondwater. Waarbij industrie- en afvalwater de onderwerpen zijn waar hij het meest mee heeft gedaan tijdens zijn studies. Hij ziet zichzelf werken bij een kleine(re) organisatie met een informeel karakter, dat kan zowel een overheid als een commerciele organisatie zijn.

Fabian omschrijft zichzelf als creatief, iemand met een brede blik en oog voor detail, Hij kiest bewust voor deelname aan het Nationaal Watertraineeship omdat hij meer wil leren over zichzelf. Wat kan ik? En hoe kan ik dat dan overtuigend overbrengen? Leerdoelen waar hij graag mee aan de slag wil. Meer leren over de Nederlandse watersector staat ook hoog op zijn lijstje.

Hij is per direct beschikbaar voor een baan in Nederland. Allereerst zoekt hij vanuit Delft. Als dat niet lukt, staat hij open voor verhuizen. Fabian is in het bezit van een rijbewijs.

, Watertraineeship, 1 uur vanuit Delft
Trainee Hydrologie, GIS en Stedelijk Waterhttp://www.nationaalwatertraineeship.nl/vind-trainees/424044WO,

Bart heeft de Bachelor Bodem, Water en Atmosfeer gedaan en vervolgens de Master Earth and Environment aan de Wageningen Universiteit. Hij heeft o.a. stage gelopen bij Acacia Water, waar hij heeft meegewerkt aan de kalibratie van een nieuwe bodemvochtsensor.

Bart zoekt een functie waarbij hij kan modelleren en/of werken met GIS (niet de nadruk op programmeren). Ook een adviesfunctie spreekt hem aan. Thema's als extreme neerslag en droogte, stedelijk water, hydrologie en klimaatverandering vindt hij interessant.

Bart is een analytische sterke en bedachtzame kandidaat, die graag verbinding zoekt met anderen. Hij kiest voor het Nationaal Watertraineeship om te ontdekken welke mogelijkheden er zijn binnen de watersector en om ervaringen te delen met andere starters. Bart is in overleg beschikbaar en zoekt een baan op reisafstand vanaf Wageningen of Limburg.

, Watertraineeship, Oost- of Zuid Nederland
Trainee Earth & Environmenthttp://www.nationaalwatertraineeship.nl/vind-trainees/424686WO,

Bart heeft de bachelor Landschapsarchitectuur en Ruimtelijke Planning en de master Earth en Environment (Wageningen Universiteit) gevolgd. Hij heeft stage gelopen bij NIVA in Oslo, waar hij zich met grondwatermetingen en gebruik van regentonnen heeft bezig gehouden. Zijn masterscriptie ging over rivierbed morfologie. 

Bart is creatief en zet dit graag in bij ontwerpen en concepten in de ruimtelijke omgeving. Hij wordt enthousiast van werken aan iets wat zichtbaar en tastbaar is. Zijn droombaan: 'het vinden van ruimtelijke oplossingen voor watergerelateerde problemen. Binnen klimaatadaptatie vind ik die mogelijkheid: integraal, klimaatbestendig en duurzaam ontwerp. Meerdere thema's meenemen en oplossingen bieden vanuit diverse disciplinnes lijkt mij een mooie uitdaging'.

Bart zoekt een werkomgeving met ambitie, flexibiliteit, humor en ruimte voor creativiteit.

Bart is sociaal, draagt bij aan een fijne teamsfeer en kan goed knopen doorhakken. Hij kiest bewust voor deelname aan het Nationaal Water- en Bodemtraineeship, omdat hij graag wil sparren met anderen in dezelfde situatie en verwacht veel van elkaar te kunnen leren. Bart is per direct beschikbaar en bereid te verhuizen.

, Watertraineeship, Bereid te verhuizen
Trainee Klimaatverandering, Innovatie en Rurale ontwikkelinghttp://www.nationaalwatertraineeship.nl/vind-trainees/424727WO,

Maica heeft de bachelor 'International Land and Water Management' en de bijbehorende master gevolgd, beide aan de Wageningen Universiteit. Tijdens de master heeft ze zich gespecialiseerd in 'Irrigation and Water Management' en in het kader van haar opleiding in Portugal onderzoek gedaan naar de sociale effecten van de constructie van een dam. Haar thesis heeft ze met een stage gecombineerd en daarvoor een waterproject in ruraal Ecuador opgezet. Ook heeft ze stage gelopen bij Enviu, waar ze de haalbaarheid van landbouw start-ups heeft beoordeeld.

Maica is erg geïnteresseerd in klimaatverandering en rurale ontwikkeling. Ze werkt graag aan innovatie en vernieuwing. Een internationale setting vindt ze interessant en ze wil ook nog veel leren over de Nederlandse water- en bodemsector. Ze omschrijft zichzelf als een verbinder tussen technologie en de mens. Ze neemt haar inhoudelijke, technische kennis mee om die verbinding te kunnen leggen.

Maica is een groepsmens, ze werkt graag samen en heeft aandacht voor de ander. Ze is communicatief vaardig. Maica kiest voor deelname aan het Nationaal Watertraineeship zodat ze kan blijven leren, met name over zichzelf. Ze ziet het traineeship als de ultieme manier om te leren van anderen én over zichzelf in een veilige omgeving. Maica is per direct beschikbaar en is bereid te verhuizen en te werken in de Randstad-regio. Ze is in het bezit van een rijbewijs.

, Watertraineeship, Bereid te verhuizen
Trainee Waterbeheer en Waterkwaliteithttp://www.nationaalwatertraineeship.nl/vind-trainees/424718HBO,

Amarens is een zeer betrokken en gemotiveerde jongedame. Door haar brede interesse voor natuur en omgeving heeft zij voor de studie Milieukunde gekozen, waar haar interesse voor water is gegroeid. De thema's ecologie, waterbeheer en waterkwaliteit spreken haar in het bijzonder aan. In haar werk combineert Amarens bij voorkeur praktisch werk (zoals gebiedsverkenning) met beleidstaken.

Amarens is gericht op mens en omgeving, is loyaal naar collega's en betrouwbaar in haar werk. Ze is nieuwsgierig naar nieuwe kennis en ideeën van anderen en kan andersom haar omgeving prikkelen. Ze gaat zorgvuldig te werk, zelfstandig maar werkt ook graag in teamverband.

Zowel een projectbureau als waterschap ziet Amarens als passende werkplekken. Ze staat voor veel open en kan niet wachten om in de sector in combinatie met het traineeprogramma aan de slag te gaan! Amarens is per 1 april beschikbaar. Ze woont in Leeuwarden en is bereid te verhuizen, maar voorkeur voor noorden. Amarens beschikt over een rijbewijs, geen auto.

, Watertraineeship, LeeuwardenTrainee Watertechnologie en Modellerenhttp://www.nationaalwatertraineeship.nl/vind-trainees/424720WO,

Bas is een nuchtere kandidaat met een sterke ambitie. Na zijn opleiding “Environmental Studies” aan de HAS hogeschool is hij een master “Environmental Science” aan de Universiteit van Wageningen gaan doen.

Hij is in de brede zin geïnteresseerd in watertechnologie en heeft dankzij stages op verschillende vlakken van de watersector ervaring opgedaan. Bijzondere interessant vindt hij het modelleren en ontwerpen.

Bas is zeer gedreven en houdt van uitdagingen. Het liefste zoekt hij deze door inhoudelijke verdieping, maar werkt ook graag samen en onderhoud goede contacten met collega’s en in zijn netwerk. Hij is nuchter en in staat om kritisch situaties te analyseren. Hij gaat graag doelgericht te werk.

, Watertraineeship, Utrecht
Trainee Beleid, Water en Bodemhttp://www.nationaalwatertraineeship.nl/vind-trainees/424734WO,

Fleur is een zeer enthousiaste en bevlogen jongedame. Na haar bachelor Gezondheidswetenschappen - een rationele keuze - heeft zij haar interesse gevolgd en de bachelor Oudheidkunde, gevolgd door de master Classics and Ancient Civilizations afgerond. Binnen de studie is haar passie voor water en bodem ontdekt en heeft Fleur zich o.a. gericht op watermanagement in het oude mesopotamië.

Nu gaat Fleur graag aan de slag in de water- en bodemsector. Ze heeft een brede interessen in de sector, van beleidsmatige werkzaamheden, de interactie tussen gebieden en mensen tot waterkwaliteit en kwantiteit. Fleur maakt zich de technische kennis graag eigen en leert snel.

Ze brengt graag haar enthousiasme over, creeërt een positieve sfeer. Fleur is analytisch sterkt en betrouwbaar in haar werkzaamheden. Ook is ze creatief in nieuwe ideeën en een snelle denker. Fleur is per direct beschikbaar en zoekt een baan in de regio Randstad, eventueel is Brabant ook een optie. Ze beschikt over een rijbewijs, geen auto.

, Watertraineeship, Amstelveen
Trainee Watermanagement en Klimaatadaptatiehttp://www.nationaalwatertraineeship.nl/vind-trainees/424680WO,

Boy is een enthousiaste jongeman met een interesse voor milieu en klimaat(verandering). Hij heeft een brede interesse voor de watersector en leefomgeving. Zijn passie voor water is gegroeid tijdens zijn bachelor Aarde en Economie en master Watermanagement. In zijn huidige werk pakt hij een aansturende en leidinggevende rol, dit past hem goed.

Nu gaat Boy graag aan de slag bij een overheidsinstantie zoals een gemeente of waterschap. Bij voorkeur richt hij zich op klimaatadaptatie, stedelijke ontwikkeling, waterveiligheid en omgevingsmanagement. In zijn baan zoekt hij een dynamisch team, waar ruimte is voor interactie en samenwerking.

Boy gaat zelfstandig en zorgvuldig te werk. Hij durft kritische vragen te stellen maar geeft altijd anderen de ruimte voor hun ideeën en inbreng. Boy is sociaal, betrokken en mensgericht. Boy woont in Wieringerwerf en zoekt een baan in de omgeving. Hij beschikt over een auto. Boy is per direct beschikbaar.

, Watertraineeship, Wieringerwerf
Trainee Ruimtelijke Ordening en Bestuurskundehttp://www.nationaalwatertraineeship.nl/vind-trainees/424691WO,

Luuk is een enthousiaste en volwassen jongeman. Hij heeft een brede interesse voor politiek en bestuurlijke vraagstukken. Tijdens zijn bachelor en master Bestuurskunde is zijn interesse voor watervraagstukken en ruimtelijke ordening gegroeid.

Vanuit samenwerking gaat Luuk in zijn werk graag aan de slag met ruimtelijke vraagstukken op het gebied van water en bodem binnen organisaties of in de openbare ruimte. Hij draagt graag bij aan duurzame concrete oplossingen vanuit complexe opgaven. Hij is vanuit zijn werkervaring in staat om makkelijk contact te leggen, ruimte te geven aan ieders mening en, indien nodig, taken te delegeren. Ook pakt hij met gemak ad hoc taken op en gaat nieuwe uitdagingen niet uit de weg.

Luuk werkt graag in een (informeel) team waar aandacht is voor elkaar. Hij krijgt energie van groepsdynamica en concrete projecten met een visie.

Luuk is per direct beschikbaar. Hij woont in Leiden en beschikt over een auto.

, Watertraineeship, Leiden
Trainee Milieu en Microbiologiehttp://www.nationaalwatertraineeship.nl/vind-trainees/424711WO,

Jidske is in de afrondende fase van de master Moleculaire Levenswetenschappen aan de Wageningen Universiteit. Een studie die perfect aansluit bij haar passie voor het milieu en microbiologie.

Ze is enthousiast over de watersector door de diversiteit aan onderwerpen en vraagstukken die er aan bod komen. Graag zou ze een rol krijgen op het gebied van waterkwaliteit en (volks)gezondheid, waarbij ze maatschappelijke relevante opdrachten en het grotere plaatje bijzonder interessant vindt. Het is haar ambitie bruggen te bouwen tussen wetenschap en maatschappij.

Jidske werkt doelgericht en met doorzettingsvermogen. Ze heeft een brede interesse en is een snelle denker met veel ideeën. Tegelijkertijd is ze nuchter en weloverwogen. Ze kan goed zelfstandig kan werken, maar zou graag onderdeel worden van een leuk en uitdagend team.

, Watertraineeship, Wageningen
<link>http://www.nationaalwatertraineeship.nl/vind-trainees/424721</link><description>WO, <p>Santosh is een bescheiden maar gemotiveerde jongeman met een interesse voor de watersector, in het bijzonder afvalwaterzuivering en het produceren van schoon drinkwater. Bijvoorbeeld het terugwinnen van stoffen uit afvalwater en het adviseren in waterzuivering. Verder gaat Santosh graag aan de slag met het ontwikkelen van technologieën richting afvalwaterzuivering en procestechnologieën. Dit doet hij bij voorkeur bij een waterschap, onderzoeksinstituut, ingenieursbureau of drinkwaterbedrijf.</p> <p>Santosh is gericht op samenwerking en vind (persoonlijk) contact met collega's in zijn werk belangrijk. In teamverband houdt hij structuur en is Santosh betrouwbaar in het nakomen van afspraken. Hij is zelfstandig, werkt hard, is punctueel en beschikt hij over probleemoplossend vermogen en is flexibel in samenwerking.</p> <p>Santosh is per direct beschikbaar. Hij werkt bij voorkeur in de Randstad.</p>, Watertraineeship, Den Haag</description></item><item><title>Trainee Hydrologie, Klimaatadaptatie en Waterbeheerhttp://www.nationaalwatertraineeship.nl/vind-trainees/424699WO,

Esther (MSc Earth & Environment - Hydrologie, Wageningen) is gefascineerd door de rol van water in het landschap. De verwevenheid van water en andere functies in het landschap maken dat actoren intensief moeten samenwerken. Daar wil Esther graag aan bijdragen.

Onderzoeksachtig werk als processen analyseren, modelleren, het systeem begrijpen, past goed bij Esther. Een meer technische, specialistische rol zou haar goed liggen. Maar ze wordt ook enthousiast van bezig zijn met 'het grote plaatje'. Tijdens haar stages vond ze het leuk om met verschillende mensen in het veld te spreken en hun ideeën en behoeftes bij elkaar te brengen. Thema's als klimaataanpassing en duurzaamwaterbeheer, en organisaties als onderzoeksinstituten en waterschappen, spreken Esther zeer aan.

Esther kijkt er naar uit bij te dragen aan duurzaam waterbeheer, technische én praktische ervaring op te doen, en zich persoonlijk te ontwikkelen in het Nationaal Watertraineeship.

, Watertraineeship, Renkum
Trainee Water en Klimaatadaptatiehttp://www.nationaalwatertraineeship.nl/vind-trainees/424652WO,

Na haar master Climate Studies in Wageningen gaat cultureel antropoloog Naomi graag aan de slag met vraagstukken op het gebied van water en klimaatadaptatie. Haar interesses liggen bij het klimaatbestendig maken van watersystemen en het circulair maken van de afvalketen. Het geeft haar energie om over deze onderwerpen na te denken en zo bij te dragen aan een leefomgeving die steeds meer voorbereid is op veranderingen in de toekomst.

Naomi heeft een voorkeur voor een adviesbureau, waterschap of drinkwaterbedrijf, en een functie waarin haar creativiteit tot zijn recht komt. Ze heeft een opzegtermijn van een maand, en zoekt een baan op reisafstand van Delft.

, Watertraineeship, Midden-Nederland
Trainee Klimaatadaptatie en Waterveiligheidhttp://www.nationaalwatertraineeship.nl/vind-trainees/424677WO,

Na zijn master Water Science and Management aan de Universiteit van Utrecht en bachelor Aarde en Economie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam wil Maarten graag aan de slag op het gebied van klimaatadaptatie en waterveiligheid. Ook meewerken aan nieuwe thema's als warmte uit water, vindt hij interessant, net als politieke en bestuurlijke aspecten. Zijn interdisciplinaire achtergrond geven hem een stevige basis om aan de gang te gaan met complexe problemen die zich voordoen in het hedendaagse waterbeheer.

Tijdens zijn master liep hij stage bij Sweco & Waterschap Rivierenland om de gevolgschade van potentiële dijkdoorbraken te modelleren. Na zijn studie heeft Maarten deelgenomen aan een Wetskills project in Kerala (India), waarin overstromingen en integraal waterbeheer centraal stonden.

Maarten kiest bewust voor het Nationaal Watertraineeship om de watersector beter te leren kennen en om een breed netwerk op te bouwen. Maarten zoekt een functie met afwisselende werkzaamheden, waarin technische aspecten en de sociale context elkaar afwisselen. Hij is per direct beschikbaar voor een baan in Zuid-Holland.

, Watertraineeship, Zuid-Holland
Trainee Hydrologie, Klimaatadaptatie en Waterveiligheidhttp://www.nationaalwatertraineeship.nl/vind-trainees/424685WO,

Mathijs heeft al van jongs af aan een grote interesse in de aarde, haar processen en in de natuur. Tijdens zijn bachelor Aarde en economie heeft hij een grote interesse opgedaan voor hydrologie en specifieker voor het klimaat en waterveiligheid. Na zijn master Hydrologie aan de VU (die hij in juli 2020 verwacht af te ronden), wil hij graag via het Nationaal Watertraineeship in de watersector aan de slag.

Het lijkt Mathijs bijvoorbeeld interessant om door het modelleren van beleidsscenario’s de klimaatadaptatie van een stad te optimaliseren, of een evaluatie te maken van overstromingsrisico’s gecombineerd met socio-economische afwegingen. Deze twee onderwerpen liggen hem het meest aan het hart, maar hij heeft grote interesse in andere hydrologische onderwerpen, zoals watermanagement en stedelijk water.

Mathijs omschrijft zichzelf als nieuwsgierig, sociaal, oplossingsgericht, overtuigend en toegewijd. Hij zoekt een afwisselende functie waarin hij uitgedaagd wordt en zichzelf kan blijven ontplooien. Regio: op een uur reizen vanaf Amsterdam. Beschikbaar: per 1 augustus 2020.

, Watertraineeship, 1 uur reizen vanaf Amsterdam
Trainee Waterbeleid, Visualisatie en Burgerparticipatiehttp://www.nationaalwatertraineeship.nl/vind-trainees/424613WO,

Monica is een rustige en slimme jongedame die zorgvuldig met haar werk en omgeving omgaat. Vanuit haar bachelor Taalwetenschap en Master Media Technology is haar interesse voor omgeving (natuur) en informatie gegroeid. Hiermee doelt zij op het overbrengen van informatie (technologie).

In haar baan gaat ze dan ook graag aan de slag met communicatie- en computertechnieken om bijvoorbeeld waterbeleid effectiever in kaart te brengen. Burgerparticipatie is een thema dat haar interesseert. Monica werkt bij voorkeur bij een overheid in een jong dynamisch team, waar zij haar creatieve talenten kan benutten, zoals data visualiseren.

Monica pakt van nature een verbindende rol op en is graag omgeven door mensen. Ze draagt verantwoordelijkheid voor haar taken en probeert deze met zorg en precisie uit te voeren. In Monica vind je een betrouwbare en mensgerichte medewerker.

Monica is per direct beschikbaar, woont in Leiden en zoekt een baan in de Randstad met een maximale reisafstand van een uur.

, Watertraineeship, Leiden
Trainee Waterveiligheid, Natuurkunde en Duurzaamheidhttp://www.nationaalwatertraineeship.nl/vind-trainees/424501WO,

Jo-anne heeft Natuur- en Sterrenkunde gestudeerd en hierbij heeft ze zich gespecialiseerd in Science, Management and Innovation. Ze heeft onder andere stage gelopen bij Gemeente Nijmegen, waar ze onderzoek heeft gedaan naar het effect van het invoeren van een milieuzone op luchtkwaliteit. Vanuit haar interesse in duurzaamheid is Jo-anne bij het Nationaal Watertraineeship terecht gekomen.

Jo-anne is op zoek naar een functie waarbij ze haar analytische talenten en kennis in kan zetten bij maatschappelijke vraagstukken. Zo spreken waterveiligheid, waterkwaliteit en duurzaamheid haar erg aan. Ook werkt ze graag samen met anderen. Qua organisatie heeft ze nog geen sterke voorkeur.

Jo-anne is goed in luisteren, toegewijd, loyaal en kan goed het overzicht houden. Ze kiest voor het Nationaal Watertraineeship om zichzelf persoonlijk te ontwikkelen en te ontdekken wat organisaties in de watersector te bieden hebben. Jo-anne is per direct beschikbaar, zoekt bij voorkeur een baan in de omgeving Gelderland / Utrecht en beschikt over een rijbewijs.

, Watertraineeship, Gelderland / Utrecht
NIEUW - Trainee Stedelijk Water, Ruimtelijke Ordening en Klimaatadaptatiehttp://www.nationaalwatertraineeship.nl/vind-trainees/424785WO,

Vol positieve energie werken aan ruimtelijke projecten, daar zet Jorrit zich graag voor in! Jorrit heeft zowel een master sociale planologie als een master economische geografie op zak, en is nu op zoek naar een nieuwe uitdaging in het watermanagement. Met name stedelijk water spreekt Jorrit aan als planoloog met grote interesse in stedelijke vraagstukken.

Tijdens zijn stage bij een architecten- en adviesbureau heeft Jorrit zich als adviseur in diverse ruimtelijke projecten gericht op stakeholdermanagement en data analyses, onderwerpen die hem interesseren en waar hij meer over wilde leren. Bij zijn eerdere stage bij de gemeente Smallingerland droeg hij bij aan diverse waterprojecten, waarin werd samengewerkt met de provincie en het waterschap.

Het Nationaal Watertraineeship past goed bij Jorrits wil om energie te steken in zijn ontwikkeling en zijn enthousiasme om de watersector goed te leren kennen. Jorrit is een nieuwsgierig persoon die graag nieuwe uitdagingen aangaat. Hij heeft een zeer brede interesse en vindt het leuk om met verschillende dingen tegelijk bezig te zijn. Hij zoekt een baan bij een middelgrote tot grote organisatie, waar zijn energie, belangstelling en betrokkenheid tot hun recht komen. Regio: boven de grote rivieren.

, Watertraineeship, Drachten