De watersector heeft professionals nodig met een frisse blik die over grenzen heen kijken. Het Nationaal Watertraineeship speelt in op deze behoefte en biedt pas afgestudeerde hbo'ers en wo'ers een unieke en aantrekkelijke start van hun watercarrière.

Werk met talent

Uw verhaal

Verandering is de belangrijkste constante in de watersector. De grote uitdagingen waar we nu als sector voor staan, vragen om flexibiliteit en vernieuwing. Ook in uw organisatie. Zeker nu de sector vergrijst, is het belangrijk om jong talent binnen te halen, kennis over te dragen en nieuwe denk- en werkwijzen te verwelkomen. Alleen: hoe vindt u de juiste professional? Het Nationaal Watertraineeship biedt uitkomst.

De meerwaarde van trainees

Watertrainees zijn stuk voor stuk goed opgeleide jonge werknemers die van betekenis willen zijn voor de watersector. Doordat wij hen één dag per week gericht begeleiden in hun professionele én persoonlijke ontwikkeling, profiteert uw organisatie volop van hun kennis en kunde. Doordat de trainees bovendien deel uitmaken van een groot en actief (kennis)netwerk binnen de watersector, staat uw organisatie automatisch in verbinding met medetrainees, oud-trainees en hun organisaties.

Daarom een trainee

Met een watertrainee haalt u een hoogopgeleide, slagvaardige en gemotiveerde werknemer in huis die uw organisatie veel te bieden heeft:

  • Actuele kennis
  • Een frisse blik en nieuwe invalshoeken
  • Versnelde persoonlijke ontwikkeling door het uitgebreide trainings- en coachingsprogramma
  • Enthousiasme en energie
  • Een drive én handvaten voor succesvolle samenwerking met andere professionals
  • Een groot netwerk binnen de watersector
  • Ervaring met werken in projecten met verschillende organisaties

Jong talent aantrekken

Watertrainees werken onder meer bij waterschappen, drinkwaterbedrijven, ingenieursbureaus. Voor deze en andere organisaties biedt het Nationaal Watertraineeship de uitgelezen kans om zich te presenteren als een aantrekkelijke werkgever, met oog voor de toekomst.

Lees hier meer over het programma, de deelnemende organisaties, en verhalen van trainees.

De korte film hieronder geeft u een beeld van het Nationaal Watertraineeship.

> Kwaliteit gegarandeerd
Wij leveren graag kwaliteit en doen hier veel voor. Lees hier hoe wij dat aanpakken.

> Werkwijze
Aansluiten bij het NWT is eenvoudig. Lees hier over onze werkwijze voor een vruchtbare en langdurige samenwerking.

> Deelnemende organisaties
Door het hele land en vanuit alle hoeken van de watersector doen organisaties mee met het NWT! Ontmoet onze opdrachtgevers.

> Vind kandidaten
Is een van deze geselecteerde kandidaten de trainee voor uw organisatie? Neem contact op!