De watersector heeft professionals nodig met een frisse blik die over grenzen heen kijken. Het Nationaal Watertraineeship speelt in op deze behoefte en biedt pas afgestudeerde hbo'ers en wo'ers een unieke en aantrekkelijke start van hun watercarrière.

Groepsfoto 5 jaar NWT met bril

Werken met talent

Werk met jouw talent

Werk met talent

Gemeente Westland

Organisatie icon

Tiemen

De gemeente Westland is met ruim 100.000 inwoners één van de dertig grootste gemeenten in Nederland. De gemeente is op 1 januari 2004 ontstaan door de gemeentelijke herindeling Westland waarbij de gemeenten De Lier, 's-Gravenzande (inclusief Heenweg), Monster (met de kernen Poeldijk en Ter Heijde), Naaldwijk (met de kernen Honselersdijk en Maasdijk) en Wateringen (inclusief Kwintsheul) werden samengevoegd. Westland ligt tussen de grootstedelijke gebieden van Den Haag, Delft en Rotterdam aan de ene kant en de kust aan de andere kant. Met haar glastuinbouw is de gemeente Westland, een belangrijke economische motor.

Bij de gemeente Westland werken ongeveer 850 mensen. De gemeente is actief binnen het Nationaal Watertraineeship  sinds 2012. Ook nemen ze deel aan het Nationaal Bodemtraineeship.


Gemeente BredaoverzichtWaterprof