De watersector heeft professionals nodig met een frisse blik die over grenzen heen kijken. Het Nationaal Watertraineeship speelt in op deze behoefte en biedt pas afgestudeerde hbo'ers en wo'ers een unieke en aantrekkelijke start van hun watercarrière.

Groepsfoto 5 jaar NWT met bril

Werken met talent

Werk met jouw talent

Werk met talent

Mensen achter NWT

Programmabureau

Het traineeship wordt uitgevoerd door het programmabureau, werkzaam bij H2O-job in Den Haag. H2O-job is een van de initiatiefnemers van ons sectorbrede traineeship. Wij staan voor een persoonlijke, maar natuurlijk ook professionele begeleiding en organisatie van het NWT. Wij nemen graag met trainees en organisaties de sprong!

> lees meer

Trainers/coaches

Onze trainingen worden gegeven door een vast team van trainers. Iedere groep heeft een vaste trainer die alle trainingen verzorgt. De coach verzorgt de persoonlijke coachsessies en ondersteunt de groep tijdens intervisiebijeenkomsten.

> lees meer

Ambassadeurs

De ambassadeurs van het traineeship ondersteunen het traineeship, zowel binnen de watersector als daarbuiten. Ze zijn beschikbaar voor onze trainees, ter inspiratie en als contactpersoon. Zo bieden ze ondersteuning bij opdrachten, het creëren van een netwerk en het vinden van ingangen binnen de sector.

> lees meer

Partners

Het Nationaal Watertraineeship is ontwikkeld door H2O-job in samenwerking met het Human Capital Water & Delta-programma van het Netherlands Water Partnership. Het traineeship wordt onder meer gesteund door de volgende partijen.

> lees meer