De watersector heeft professionals nodig met een frisse blik die over grenzen heen kijken. Het Nationaal Watertraineeship speelt in op deze behoefte en biedt pas afgestudeerde hbo'ers en wo'ers een unieke en aantrekkelijke start van hun watercarrière.

Groepsfoto 5 jaar NWT met bril

Werken met talent

Werk met jouw talent

Werk met talent

Riewert van Doesburgh

Riewert van Doesburgh

Croon Elektrotechniek

Na mijn master robotica aan de TU in Delft ben ik aan de slag gegaan bij Croon Elektrotechniek. Als aanvulling op het traineeship van Croon ben ik na een half jaar begonnen met het National Watertraineeship. Ik zocht namelijk naar iets extra's bovenop op mijn takenpakket en kreeg toen de mogelijkheid om mee te doen aan dit traineeship. Die kans heb ik natuurlijk met beide handen aangegrepen!

Als trainee binnen Croon ben ik vrij om mijn eigen opdrachten te formuleren en uit te voeren. Ik heb ondertussen al vele, zeer diverse projecten gedaan. Zo heb ik me onder andere bezig gehouden met educatief speelgoed voor kinderen, samenwerking met bedrijven, technische innovaties en nieuwe marktontwikkelingen.

Wat mij vooral aanspreekt binnen het traineeship is de uitwisseling van kennis en ervaringen met leeftijdsgenoten binnen de watersector. Binnen de trainingen heeft PersonalColor mij meer inzicht gegeven in communicatie en heb ik zo ook meer inzicht gekregen in mijn medetrainees.

Riewert is inmiddels alumnitrainee. Hij was trainee van oktober 2013 tot oktober 2015.


Joost AloserijoverzichtLeon van Hamersveld