De watersector heeft professionals nodig met een frisse blik die over grenzen heen kijken. Het Nationaal Watertraineeship speelt in op deze behoefte en biedt pas afgestudeerde hbo'ers en wo'ers een unieke en aantrekkelijke start van hun watercarrière.

Werk met jouw talent

Jouw verhaal

Water borrelt, beweegt en doet leven. Water is onmisbaar, boeiend en daarmee altijd uitdagend. Dat maakt werken in de watersector zo uniek. Het Nationaal Watertraineeship geeft je de kans om in deze sector snel carrière te maken.

Klinkt goed, toch? Maar tegelijkertijd zeggen we erbij: niet iedereen kan zomaar watertrainee worden. De lat ligt namelijk hoog. Er is weliswaar veel werk in de watersector, maar dat werk schreeuwt om hoogopgeleide, gespecialiseerde krachten met bijzondere competenties.

Hoge verwachtingen

Onze trainers en coaches, je werkgever én je medetrainees verwachten daarom veel van je. Op het gebied van kennis bijvoorbeeld. Of ten aanzien van je enthousiasme en betrokkenheid. Daarnaast moet je zowel in teamverband als in je eentje kunnen werken. Al die zaken (en meer) behandelen we in onze selectieprocedure.

Gerichte begeleiding

Ben je eenmaal aan boord, dan sta je er uiteraard niet alleen voor. We begeleiden je gericht en er is altijd gelegenheid om je ervaringen met andere trainees te delen. Samen werken we aan een unieke start in de watersector!

Interesse?

Heb je interesse? Meld je dan aan voor de selectieprocedure. Ieder halfjaar start een nieuwe groep trainees aan een tweejarig avontuur binnen het Nationaal Watertraineeship. Hier vind je alle benodigde informatie.

De korte film hieronder geeft je een beeld van het Nationaal Watertraineeship.

Nationaal Watertraineeship

> Zo word je trainee
Lees hier meer over de selectieprocedure.

> Inschrijven
Wil je de trainee-uitdaging aangaan? Schrijf je in!

> Trainee vacatures
Schrijf je nu in en start direct met de selectieprocedure!

> Jouw kans
Benieuwd wat het NWT jou kan brengen? Kijk of de visie van het NWT past bij jou!

> Ons aanbod
Geselecteerd? Geweldig! Je bent watertrainee! Lees hier wat dat betekent.