De watersector heeft professionals nodig met een frisse blik die over grenzen heen kijken. Het Nationaal Watertraineeship speelt in op deze behoefte en biedt pas afgestudeerde hbo'ers en wo'ers een unieke en aantrekkelijke start van hun watercarrière.

Groepsfoto 5 jaar NWT met bril

Werken met talent

Werk met jouw talent

Werk met talent

Volg onze trainees

Benieuwd naar onze trainees? Hou dan onze socials de komende weken goed in de gaten. Daar stellen de vijftien trainees zich aan je voor en houden ze je op de hoogte van hun zoektocht. Zie de kanalen hieronder waar zij te zien zijn: Facebook | instagram | linkedin | twitter

Bekijk het LinkedIn- profiel van onze trainees! De namen linken door naar hun persoonlijke pagina. Heb je een tip of heb je interesse om een samenwerking aan te gaan? Neem contact met ons op!


Anne-Sophie van Oosterom


Joost van Dijk (geplaatst)


Joris Langemeijer (geplaatst)


Jorrit Kootstra


Julia Fikken


Laurie Rikveld (geplaatst)


Liza van Kapel (geplaatst)


Luc Albers


Luc Kronenberg (geplaatst)


Marco Schoenmakers


Margot Kwee (geplaatst)


Marjel klein Holkenborg


Mathijs van Eeuwijk


Shawnee Bandhoe


Thirza Teule

Ook maak je kennis met enkele professionals die hun verhalen delen over werken in de watersector. #watertraineevanstart
Volg onze trainees op de voet via ons Youtube kanaal en neem een kijkje in de wereld van jong talent in de watersector: https://bit.ly/2F2QfQn

> Volg onze trainees
Benieuwd naar onze trainees? Hou dan onze socials de komende weken goed in de gaten. Daar stellen de vijftien trainees zich aan je voor en houden ze je op de hoogte van hun zoektocht.  

> De watersector in beeld
In de watersector zijn volop kansen. Ook in deze tijd.